Om mig

Mitt namn är Ella Wilhelmsson, jag är 23 år och studerar till civilingenjör i kemisk biologi vid Linköpings universitet. Jag har läst tre av fem år och har nu ett  uppehåll från studierna för att kunna utveckla min roll som bröllopskoordinator.  Jag är  uppväxt i en röd stuga på landet utanför Västerås och har två äldre bröder. Ett stort intresse för mig är segling, därför seglade jag över Atlanten i höstas. Andra intressen jag har är att läsa och att brodera korsstygn. 

 

Mitt mål är att hjälpa er att skapa ert drömbröllop, utifrån er definition av vad det innebär. Jag hjälper er så mycket eller lite ni vill, allt utifrån era behov och önskemål. 

 

Jag har genom engagemang i studentkåren tidigare anordnat en bankett för 500 gäster där jag var huvudansvarig för allt, inbjudan, lokal, meny, underhållning, budget, dekor med mera. Jag har även planerat ett flertal andra sittningar och middagar med allt från 50 till 250 gäster. Jag är van vid att ha många bollar i luften och därför är jag mycket organiserad och har struktur på allt jag gör. Det är viktigt att kunna ha en helhetssyn och samtidigt ha ett öga för detaljer för att kunna skapa ett bra och genomtänkt evenemang. 

 

Tidigare erfarenheter

Här ser ni bilder från evenmang jag tidigare har arrangerat. Nedan ser ni bilder från banketten där 500 gäster närvarade. 

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är några bilder på bordsdekorationen från en sittning där temat var Årstider och varje bord representerade en årstid. Sittningen hade omkring 100 gäster.

 

 

 

 

Andra evenmang

Jag kan också planera andra typer av evenemang, så som jubileum, examensfester, firmafester eller studentskivor. Kontakta mig för mer information så hittar vi gemensamt det upplägg som passar er bäst.