Pris

Det första mötet är alltid kostnasfritt och icke bindande. Då har ni möjlighet att lära känna mig och berätta mer om hur ni har tänkt kring er stora dag. Ni berättar vilka delar ni önskar att ska vara involverad i och jag återkommer därefter med ett prisförslag anpasst utifrån era behov. Jag ger alltid ett fast pris för att ni ska kunna känna er trygga med att ni på förhand vet exakt vad kostnaden blir och ni behöver inte oroa er för att priset ska skena iväg. 

Kostnaden varierar beroende på hur mycket hjälp ni vill ha. En riktlinje att gå efter är att det ofta är ca 5-10 % av den totala budgeten om man vill ha relativt mycket hjälp. Större event med fler gäster har en större budget och innefattar ofta mera jobb, så därför kan man utgå från den principen. Vill man enbart ha stöd inom några få områden så sjukner givetvis priset. 

Jag skapar ett prisförslag anpassat utifrån vilka tjänster ni vill ha. Moms är alltid inräknat med 25%. Jag fakturerar via Frilans Finans. Eftersom min verksamhet är relativt nystartad erbjuder jag i början en generös rabatt. 

 

 

Pris Make Up Artist

Brudmakeup (konsultation, provsminkning + sminkning på bröllopsdagen): 1200 kr

Brudmakeup (kort konsultation + sminkning på bröllopsdagen): 800 kr 

Tärna: 500 kr

Brudgum: 150 kr  

 

Alla sminkningar utförs av Emilia Santamaria, certifierad Make Up Artist, mer info om Emilia se Samarbetspartners. Mängdrabatt erbjuds då flera sminkningar bokas.