Samarbetspartners

Emilia Santamaria - Make Up Artist

Jag heter Emilia Santamaria, är 24 år och kommer från Norrköping. Jag är certifierad Make Up Artist sedan 2013 och gick min utbildning på IMC, International Makeup Center, i Stockholm. Jag har praktiserat på Make Up Store och Åhléns, samt gjort frilansjobb: balsminkningar, bröllopssminkningar, temasminkningar för företagsfest etc. 

Brudmakeup (konsultation, provsminkning + sminkning på bröllopsdagen):

Vi träffas för konsultation och provmakeup en passande tid innan bröllopet. Vid konsultationen kommer vi överens om makeupen med hänsyn till ditt ansikte, din hudtyp, dina färger och vad du tycker om och känner dig fin och bekväm i. Utefter det skapar jag en provmakeup eller två varianter på varsin ansiktshalva tills du känner dig nöjd. Jag skriver ner alla detaljer och återkskapar sminkningen på bröllopsdagen. Sminkningen är fotografivänlig och hållbar i många timmar. 

 

Brudmakeup (endast konsultation och sminkning på bröllopsdagen):

En kortare konsultation samt sminkning på bröllopsdagen ingår. Sminkningen är fotografivänlig och hållbar i många timmar. 

 

Tärna:

Festmakeup som matchar brudens makeup och bröllopstemat. Sminkningen är fotografivänlig och hållbar i många timmar. 

 

Brudgum:

Lätt makeup som inte syns och som är anpassat för att få ett snyggt resultat på bröllopsfotograferingen. 

 

Bröllopstårta - My Sweet Pink Cake

Ett bröllop är en av livets absoluta höjdpunkter. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor helt efter era önskemål. Vi arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt. Läs mer här.