Tjänster

Jag hjälper till med det ni vill ha hjälp med, stort som smått. Det kan vara allt ifrån att hitta en lokal till att skapa den ultimata efterfesten. Om gamla mormor behöver hjälp med att hitta till sin plats eller om ni funderar på vilken färg servetterna ska ha så finns jag här för er. De delar som ni inte hinner med, inte vet hur ni ska ta tag i eller helt enkelt tycker är ganska tråkiga tar jag hand om. Vi kommer gemensamt överens om vad min roll ska vara. Välkomna att boka ett första kostnadsfritt möte där jag kan berätta mera och ni har chans att ställa alla era frågor. 

 

Skräddarsytt bröllop utifrån era behov

Jag har inga paketerbjudanden, istället vill jag se till att ge er precis det ni känner att ni vill ha. Vi kommer gemensamt överens om detta och jag skräddarsyr tjänsterna utifrån era behov, alltid till ett fast pris. Nedan ser ni några exempel på vad jag kan bidra med, självklart kan jag bidra med annat också, ni är alltid välkomna att komma med förslag och idéer.

  • Rådgivning genom hela planeringsprocessen
  • Bolla idéer och bidra med inspiration
  • Hjälp med inbjudningskort, bokning av lokal, meny, bordsdekoration, ev. underhållning, med mera
  • Hjälp med körschema, sånghäften, bordsplacering, med mera
  • Hjälp under den stora dagen så att allt flyter på som planerat
  • Utbildad make up artist till förmånligt pris
  • Ta hand om allt som ni inte vill göra själva 
  • Tänka på det ni har glömt

 

Emilia Santamaria - Make Up Artist

Jag heter Emilia Santamaria, är 24 år och kommer från Norrköping. Jag är certifierad Make Up Artist sedan 2013 och gick min utbildning på IMC, International Makeup Center, i Stockholm. Jag har praktiserat på Make Up Store och Åhléns, samt gjort frilansjobb: balsminkningar, bröllopssminkningar, temasminkningar för företagsfest etc. 

Brudmakeup (konsultation, provsminkning + sminkning på bröllopsdagen):

Vi träffas för konsultation och provmakeup en passande tid innan bröllopet. Vid konsultationen kommer vi överens om makeupen med hänsyn till ditt ansikte, din hudtyp, dina färger och vad du tycker om och känner dig fin och bekväm i. Utefter det skapar jag en provmakeup eller två varianter på varsin ansiktshalva tills du känner dig nöjd. Jag skriver ner alla detaljer och återkskapar sminkningen på bröllopsdagen. Sminkningen är fotografivänlig och hållbar i många timmar. 

 

Brudmakeup (endast konsultation och sminkning på bröllopsdagen):

En kortare konsultation samt sminkning på bröllopsdagen ingår. Sminkningen är fotografivänlig och hållbar i många timmar. 

 

Tärna:

Festmakeup som matchar brudens makeup och bröllopstemat. Sminkningen är fotografivänlig och hållbar i många timmar. 

 

Brudgum:

Lätt makeup som inte syns och som är anpassat för att få ett snyggt resultat på bröllopsfotograferingen. 

 

Bröllopstårta - My Sweet Pink Cake

Ett bröllop är en av livets absoluta höjdpunkter. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor helt efter era önskemål. Vi arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt. Läs mer här.